Om AllMyTesign

therese49Den här webshopen är unik i sitt slag. Unik därför att produkterna i den är unika. Allt du hittar i den här webbutiken är resultatet av min egen design och mitt eget urval. Jag heter Therese, allt här är min design, Tess Design – All My Tesign.

Produkterna i butiken kommer att utökas så småningom, när jag är redo och när jag hittat de produktionsvägar jag önskar för alla mina idéer. Grund för produkterna är min konst, en konst i form av både ord och färg. Jag målar, jag skriver och jag låter min kreativitet omvandlas till varor som jag hoppas ska uppskattas av fler än mig själv.

Jag vill och hoppas att du hos mig ska hitta produkter som skänker dig glädje i ord, färg och form och som är användbara i din vardag. Antingen som förbrukningsvaror, till exempel mina servetter, eller som vänner för livet ifall du skulle falla för någon av mina originaltavlor. Oavsett vad du väljer så är min ambition att göra dig glad.

Jag uppskattar det vackra, jag är en vän av helheter, mönster och symmetri. Kärleken till Moder jord, vår natur, ligger mig varmt om hjärtat och återspeglas i min konst och mina produkter. Ibland är kärleken uttalad och tydlig, ibland är den förnimbar i den känsla som jag vill förmedla.

Jag hoppas att du uppskattar det du ser och blir nöjd med det du köper. Varmt välkommen till mig, känn dig som hemma!


Företagsinformation

Klok o Kapabel AB
Trymvägen 3
618 30 Kolmården

Org. nr 556934-2453