Köp-info

Frakt & leveranstid

Frakt- och expeditionsfritt inom Sverige oavsett vikt och volym. Minsta ordervärde: 130 kr. För att spara på miljön så återbrukas emballage så ofta det går men ibland blir det nya förpackningar.

Din order postas inom 1-5 vardagar och skickas med Postnord.

Undantag: Canvastavlor i original skickas med Bussgods och leveranstiden varierar beroende på utlämningsort.

Betala

När du kommer till kassan kan du välja att betala via Swish eller banköverföring till post-eller bankgiro. Undantaget är tavlor som betalas mot faktura.

Dina uppgifter

När du handlar eller registrerar dig som kund hos oss så uppger du dina personuppgifter. Vi sparar de uppgifterna i vår verksamhet för att kunna bemöta dig med rätt information om dina köp. Vi ger inte dina uppgifter vidare till tredje part.

Beställningar utanför Sverige

Frakt enligt Postnords priser tillkommer för beställningar utanför Sverige, oavsett orderbelopp. Vill du beställa till adress utanför Sverige, mejla kontakt@allmytesign.com så får du mer information om hur du gör.

Öppet köp

Du har öppet köp i 14 dagar från att paketet har skickats från oss. Mer om öppet köp i Sverige här. Du står för returkostnaden. Produkterna ska vara oöppnade och i sin originalförpackning. Vid godkänt återköp får du pengarna tillbaka, senast 10 dagar efter att vi fått din retur. Är förpackningarna öppnade eller inte kompletta så accepteras inte returen. Spara all information tills returen är avklarad. Fyll i formuläret nedan vid returer.

Reklamation

Är det fel på en vara? Då kan du reklamera varan och få pengarna tillbaka för varan och ditt portoutlägg. Detta måste du göra skyndsamt, dock senast 30 dagar från inköpet. Minst halva innehållet ska vara kvar i det du returnerar. Är själva förpackningen skadad kontakta oss. Kasta aldrig något utan att ha varit kontakt med oss. Fel på varan innebär att den är skadad eller att själva innehållet inte är som det brukar vara. Med reklamation avses alltså inte om du av någon anledning inte skulle tycka om varan, då får du istället nyttja din rätt till öppet köp inom 14 dagar, se ovan.

Fyll i formuläret nedan vid returer.

Du som kund blir debiterad de extra kostnader som uppkommer om returen inte är komplett. Spara all information tills returen är avklarad.

* anger obligatoriska fält
Jag kontaktar dig efter att jag mottagit detta så bestämmer vi hur du bäst returnerar.